Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

,,Alungă insomnia!"

         Oamenii învaţă să doarmă în cele mai zgomotoase, incomode şi inconfortabile locuri. Probabil că ai văzut şi tu pe cineva dormind la o petrecere zgomotoasă sau într-un scaun incomod de metrou. Cu toţii avem această abilitate pentru că toţi avem acelaşi mecanism de bază al somnului. Este doar o chestiunde de a învăţa/reînvăţa să îl utilizăm.
         Problemele tale cu somnul pot fi generate de îngrijorare sau anxietate, sau, poate, stilul tău de viata, mediul, dieta ta şi o multitudine de lucruri externe pot perturba obiceiurile tale normale de somn. Odată ce paternul greşit de somn s-a instalat, el trebuie sa fie "dezvăţat", iar hipnoza este o cale excelentă de a face asta,  deoarece poate acţiona direct asupra minţii tale inconştiente şi te poate învăţa să corectezi aceste lucruri.  
         Nu lăsa deprivarea de somn să îţi ruineze viata!   Alungă insomnia înainte ca acestea să înceapă să îţi afecteze viaţa!

Comanda MP3
152.00 lei
 

For your health - Nr. 3

"For your health – Nr. 3" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei persoane interesate de starea sa de sănătate, care urmează un tratament medical și dorește să obțină o vindecare rapidă și  întărirea sistemului imunitar. 

   "3 in 1"
= "Relaxează-te profund" +
"
Redobândește-ți sănătatea" +  "Întărește-ți sistemul imunitar"

Puteți utiliza această colecție în completarea oricărui tratament și a oricărei terapii medicale, indiferent de problema de sănătate pe care o aveți, fie ea acută sau cronică
 
Comanda MP3
352.00 lei

”For men's health - Nr. 2”

"For men's health – Nr. 2" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărui bărbat preocupat de sănătatea sa și de felul în care își trăiește viața, ce resimte influențele negative ale fumatului asupra stării sale de sănătate.

"3 in 1" = „Renunţă la fumat" + "Redobândește-ți sănătatea" + ,,Creșterea performanțelor sexuale masculine"

Vă recomandăm  "Redobândeşte-ţi sănătatea" în completarea oricărei terapii medicale, pentru a accelera vindecarea, inclusiv după intervenții chirurgicale.
Comanda MP3
375.00 lei
 

"Creşterea performanţelor sexuale masculine"

Oricine poate fi mai bun in pat!

       Adevărul despre dorinţa sexuală, trăirea sexuală şi modul în care îţi poţi îmbunătăţi prestaţia sexuală este foarte simplu:   Totul este doar în mintea ta!

       Iar dacă vrei ,,sa fie mai mult şi mai bine", eşti exact acolo unde trebuie să fii, pentru că acest CD/MP3 va aduce in viata ta acea schimbare dupa care tânjeşti de atâta timp! 

       Hipnoterapia te poate ajuta să înlături problema chiar de la rădăcini şi să te bucuri mai mult de partidele tale de sex.

 
Comanda MP3
181.00 lei

For your health - Nr. 2

"For your health – Nr. 2" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei persoane interesate de starea sa de sănătate, ce resimte stresul și presiunea zilnică și dorește să elimine efectele acestora și totodată să își asigure menținerea stării de sănătate.

     "3 in 1"
= "Relaxează-te profund" +
"Elimină stresul" +  "Redobândește-ți sănătatea"

Puteți utiliza această colecție oricând veți avea nevoie să vă refaceți starea de sănătate, sau atunci când, fie după stresul zilnic fie după o perioadă mai încărcată, veți avea nevoie să vă reîncărcați cu energie si optimism pentru a face față noilor provocări.
Comanda MP3
326.00 lei
 

"Învăţarea accelerată"

        Ţi-ar placea să înveţi de 3 până la 10 ori mai repede? Şi să-ţi mai şi aminteşti ce ai învăţat?

        Nimic mai simplu! Aşează-te confortabil într-un loc liniştit şi ascultă această muzică specială în timp ce studiezi. Vei intra într-o stare optimă de învăţare, vei fi mai relaxat, te vei concentra cu uşurinţă şi vei memora de 3 până la 10 ori mai repede.
        Fără efort, economisind timp, bani şi resurse, nu numai că vei memora de 3 până la 10 ori mai repede, dar îţi vei îmbunătăţi sănătatea, extinde creativitatea şi potenţialul.

        Poţi învăţa mult mai repede! Trebuie doar să asculţi acest CD!

        Vă oferim o metodă utilă pentru orice vârstă, nivel intelectual sau profesie, pe care o puteţi utiliza acasă sau în cadru instituţional.
 
Comanda CD
75.00 lei
Comanda MP3
58.00 lei


Pagina :  
1 | 2 | 3