Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

"Tratează-ţi Infertilitatea!"

        Deşi analizele medicale şi ginecologul tău ţi-au confirmat că nu ai probleme de sănătate, nu reuşeşti să rămâi însărcinată?        Hipnoterapia te poate ajuta!

        Cu cât te consumi mai mult în încercarea de a rămâne însărcinată, cu atât şansele tale de a reuşi să concepi un copil sunt mai mici. Obsesia mentală produce un blocaj fizic sau o breşă în procesul fertilităţii, concepţiei şi sarcinii, care te va împiedica să îţi vezi visul împlinit.
        Eliberându-te de stres şi creându-ţi o stare de calm şi pace interioară, hipnoterapia poate ajuta la echilibrarea balanţei hormonale necesare pentru producerea de ovule, fertilizarea şi implantarea acestora, precum şi pentru dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a copilului tău.
        Chiar şi şansele de reuşită ale fertilizării in vitro se dublează utilizând hipnoza!

        Ascultând acest CD, îţi poţi împlini visul de a fi mamă!

Comanda CD
345.00 lei
Comanda MP3
324.00 lei
 

,,Scapă de psoriazis!"

        Hipnoterapia este o terapie complementară, care a fost utilizată din cele mai vechi timpuri pentru tratarea problemelor medicale, fiind un tratament perfect natural al psoriazisului, pentru că utilizează forţa interioară înnăscută de vindecare a fiecăruia asupra propriului corp. 
        Ai putea să descoperi nu numai că hipnoterapia este o metodă puternică de intervenţie asupra psoriazisului, ci şi faptul că pentru multe persoane, hipnoterapia a reprezentat acel tratament direct sau alternativ ce a contribuit decisiv la vindecarea definitivă a acestei probleme de sănătate.

        Hipnoterapia îţi poate schimba definitiv viaţa şi te poate ajuta să învingi psoriazisul, lăsând  în urmă această teribilă suferinţă.

 
Comanda MP3
178.00 lei

"Gândeşte pozitiv!"

        Acest CD te ajută să faci pasul decisiv spre un mod de gândire pozitiv.     Garantat 100%. 

        Cu tot ceea ce se petrece în jurul nostru, este foarte uşor să începi să gândeşti şi să te comporţi negativ. Nu te lăsa prins în capacană! Nu accepta să devii pesimist, depresiv şi să ţi se întunece orizonturile!
        Atunci când gândirea pozitivă se va regăsi în adâncul sufletului tău, te vei trezi dimineaţa ştiind că poţi face orice îţi propui, iar seara te vei culca liniştit ştiind că nimic din ceea ce te aşteaptă mâine nu este imposibil de realizat.

        Nu mai sta pe gânduri, începe acum să gândeşti altfel!     Meriţi o viaţă mai bună!

Comanda MP3
122.00 lei
 

For men's health - Nr. 1

"For men's health – Nr. 1" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărui bărbat preocupat de starea sa de sănătate și de felul în care își trăiește viața, oricărui bărbat ce resimte influențele negative ale dificultăților cu care se confruntă zilnic și dorește să le depășească cu succes și optimism, oricărui bărbat care dorește să rămână sănătos și să se bucure de viața lui sexuală. 

"3 in 1" = "Gândește pozitiv" + "Redobândește-ți sănătatea" + ,,Creșterea performanțelor sexuale masculine"

 
Comanda MP3
368.00 lei

For women's health - Nr. 2

"For women's health – Nr. 2" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei femei care, în încercarea sa de a deveni mamă, se confruntă cu unele probleme de sănătate și cu stresul indus de acestea.

   "3 in 1" = "Gândește pozitiv" + "Redobândește-ți sănătatea" + "Tratează-ți infertilitatea"

Puteți utiliza această colecție în completarea oricăriu tratament și a oricărei terapii medicale, indiferent de problema de sănătate pe care o aveți, fie ea acută sau cronică.

Comanda MP3
456.00 lei
 

"Întăreşte-ţi sistemul imunitar!"

         Medicii şi psihologii au descoperit recent că mintea umană este un rezervor nefolosit de vindecare, ce poate îmbunătăţi procesul de însănătoşire a corpului şi funcţionarea sistemului imunitar, într-un mod în care medicina tradiţională nu va putea niciodată. 
        

         Această înregistrare conţine un exerciţiu de imagerie dirijată, ce va acţiona asupra subconştientului tău în scopul de a te ajuta să-ţi mobilizezi resursele psihice, pentru a-ţi întări şi reechilibra sistemul imunitar, astfel încât acesta să asigure sănătatea organismului tău.

 
Comanda MP3
163.00 lei

For your health - Nr. 4

"For your health – Nr. 4" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei persoane interesate de starea sa de sănătate, care dorește să acționeze preventiv și să-și întărească rezistența organismului în fața unor posibile probleme de sănătate, sau care se confruntă cu perioade de scădere a rezistenței acestuia pe fond de stres sau de sensibilizare la diferiți agresori externi (de exemplu în alergii).

"3 in 1" = "Relaxează-te profund" + "Elimină stresul" +  "Întărește-ți sistemul imunitar"

Comanda MP3
312.00 lei
 

Better look & better health

"Better look & better health" este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 -   extrem de utile oricăror persoane care doresc fie să-şi îmbunătăţească starea de sănătate, fie să piardă în greutate într-un mod natural şi uşor sau să renunţe definitv la fumat.

      "3 in 1" = „Redobândeşte-ţi sănătatea" + ,,Slăbește definitiv" + „Renunţă la fumat"

Vă recomandăm să utilizaţi produsul „Redobândeşte-ţi sănătatea" în completarea oricărei terapii medicale, pentru a accelera vindecarea, inclusiv după intervenții chirurgicale sau pentru a diminua eventualele disconforturi fizice specifice perioadei de covalescență.

 
Comanda MP3
368.00 lei


Pagina :  
1 | 2 | 3