Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Cum cumpăr?


       
Îţi mulţumim pentru interesul acordat site-ului   www.hipnoterapie.ro!


        Îţi prezentăm mai jos paşii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a cumpăra un produs:

        Dacă doreşti să cumperi un produs de pe acest magazin virtual, primul pas este comanda pe site, urmând apoi să ţi se comunice detaliile finalizării acesteia: plata şi livrarea.

       

Pasul 1. Comanda        În momentul când ai intrat în magazin "primeşti" un coş virtual de cumpărături. Pe toata durata vizitei în magazinul hipnoterapie.ro ai controlul deplin asupra coşului de cumpărături: poţi adauga produse, poţi modifica cantităţile sau poţi renunţa la un produs din coş. În orice moment, selectând opţiunea Arată Coş din partea de mijloc stânga, poţi vedea starea coşului tău de cumpărături la un moment dat: lista produselor din coş, cantitatea şi preţul corespunzător acestora.

        Astfel, pentru a adăuga un produs în coşul tău de cumpărături:
  • Selectează produsul dorit.
  • În pagina cu specificaţiile produsului, alege Comandă (butonul din josul paginii).
  • Ecranul următor îţi prezintă starea coşului de cumpărături. Dacă doreşti poţi schimba cantitatea dorită dintr-un anumit produs apăsând butonul Modifică.
  • Pentru a şterge sau renunţa la un produs din coşul tău, trebuie să introduci cantitatea 0 (corespunzătoare produsului de şters) şi să apeşi Modifică.
  • Produsele adăugate în coş apar împreună cu preţul acestora în lei (preţul include TVA).
  • Te poţi întoarce în paginile site-ului, unde să adaugi alte produse în coşul de cumpărături, în acelaşi mod.
        Pentru a trimite comanda:
  • Alege opţiunea "Arată Coş" şi dă click pe butonul Comandă. în ecranul următor, dacă eşti sigur de comandă, click pe butonul Confirmă. În caz contrar, cu Renunţă revii la ecranul anterior în care poţi modifica coşul de cumpărături.
  • Completeaza cu atentie datele de livrare si facturare.
        Un reprezentant al hipnoterapie.ro va lua legătura cu tine sau îţi va comunica printr-un email informaţiile necesare, în scurt timp de la trimiterea comenzii (în cadrul programului de lucru), pentru confirmarea acesteia şi pentru comunicarea modului de plata şi a modului şi datei în care se va face livrarea.

        Atenţie!!! După ce ai lansat comanda pe site-ul nostru, vei primi imediat un mail cu toate datele referitoare la comandă. Pentru validare va trebui să ne reconfirmi acel mesaj prin comanda replay.

        În cazul în care confirmarea ta nu se primeşte în termen de 3 zile, comanda se anulează.

        În cazul în care produsul comandat nu se găseşte în stoc, ne obligam să te informăm în timp util prin e-mail sau prin telefon.

        Valabilitatea ofertei: Preţul de vânzare al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil şi sub rezerva unei eventuale erori.


       

Pasul 2. Plata        Achitarea contravalorii produselor achiziţionate se va face la livrare atât pentru clienţii din Bucureşti cât şi pentru cei din provincie. Pentru sumele încasate fiecare client va primi factura fiscală şi chitanţa în conformitate cu datele furnizate la înregistrare. Dacă doreşti ca factura fiscală să conţină alte date decât cele furnizate de tine la înscrierea ca membru al hipnoterapie.ro te rugăm să specifici acest lucru în momentul în care vei fi sunat pentru confirmarea comenzii.

        Metoda de plată folosită este Plata Ramburs şi colaborăm pentru livrări cu Poşta Română datorită preţurilor fără concurenţă practicate. Plata se face în momentul când primeşti coletul de la Oficiul poştal din localitatea ta de reşedinţă.

        Astfel în momentul când vei primi coletul comandat, vei achita doar valoarea produselor fără a mai suporta şi costul transportului.


       

Pasul 3. Livrarea        Livrarea produselor se va face prin colet poştal la adresa clientului indicată în comandă, în 2 - 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, taxele poştale fiind incluse în preţul produsului. Clientul va fi anunţat de către oficiul poştal respectiv, printr-un aviz de primire a coletului comandat.

        În mod excepţional, la cerere, livrarea se poate face şi prin curier rapid. Taxele de livrare prin curier rapid sunt de cca 20RON ( + sau - în funcţie de comandă) şi vor fi suportate de către client. Suma exactă va fi comunicată clienţilor în momentul confirmării comenzii.