Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Confidenţialitate        www.hipnoterapie.ro este proprietatea SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL.

        www.hipnoterapie.ro funcţionează dupa legislaţia valabilă pe teritoriul României.

        SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor.

SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub NR. 11380 din 05.05.2009.

SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit. Orice utilizator, care a furnizat explicit pe site-ul www.hipnoterapie.ro adresa sa de email, poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date a www.hipnoterapie.ro.

       

Condiţii de returnare a produselor        Produsele le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

        "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului." (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000)

        Clienţii www.hipnoterapie.ro pot returna produsele cumpărate, în termen de 10 zile lucrătoare, în ambalajul original, de la primire fără invocarea vreunui motiv şi fără penalităţi. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

        hipnoterapie.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

       

PREŢURILE        Dorim să menţinem acurateţea preţurilor 24/24 dar se poate întâmpla ca la unele produse preţul să se schimbe înainte ca acesta să fie modificat pe site. Preţul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. În cazul în care preţul afişat pe site-ul hipnoterapie.ro este mai mic decât preţul real cumpărătorul va fi contactat pentru a confirma preţul real. În cazul în care cumpărătorul nu poate fi contactat sau renunţă la achiziţionarea produsului cu noul preţ, hipnoterapie.ro are dreptul de a anula comanda respectivă.

       

DREPTURI DE AUTOR        Tot conţinutul site-ului www.hipnoterapie.ro este proprietatea SC Gold-Psy Solutions SRL, aceasta incluzând orice text, fotografie, logo, butoane, icoane, imagini, fişiere audio şi video, cât şi softul proiectat pentru vizulalizarea site-ului. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislaţia privitoare la dreptul de autor reglementată în cadrul Statului Român.

        Întregul conţinut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea SC Gold-Psy Solutions SRL şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.

        Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil de la deţinătorii de drept se pedepseşte conform legilor în vigoare.

        Conţinutul site-ului hipnoterapie.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanţilor SC Gold-Psy Solutions SRL.

        Atât preţurile cât şi specificaţiile tehnice de pe site sunt informative, ele putând fi modificate fără preaviz.

        Vă mulţumim pentru interesul acordat site-ului www.hipnoterapie.ro !