Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

For your health - Nr. 3"For your health – Nr. 3" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei persoane interesate de starea sa de sănătate, care urmează un tratament medical și dorește să contribuie, prin implicarea resurselor proprii, la vindecarea sa mai rapidă sau la ameliorarea accelerată a simptomelor problemelor de sănătate.

            Puteți utiliza această colecție în completarea oricărui tratament și a oricărei terapii medicale, indiferent de problema de sănătate pe care o aveți, fie ea acută sau cronică.

Veți obține o accelerare a efectelor medicației sau ale procedurilor medicale recomandate, accelerarea însănătoșirii sau ameliorării simptomelor, și întărirea sistemul imunitar al dumneavoastră, astfel încăt organismul dumneavoastră să fie foarte bine pregătit să facă față cu succes provocărilor viitoare.

 Un posibil program terapeutic ar putea include:

-          ascultarea repetitivă, de cel puțin 3 ori pe săptămână a titlului "Relaxează-te profund", timp de  2 săptămâni;

-          introducerea ascultării alternative a titlurilor "Relaxează-te profund", de 2 ori pe săptămână, și "Redobândește-ți sănătatea", de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru următoarele 4 - 10 săptămâni (în funcție de gravitatea problemei de sănătate);

-           introducerea ascultării, de 2 ori pe săptămână, a titlului "Întărește-ți sistemul imunitar", alternat cu  1 ascultare a titlului "Relaxează-te profund", respectiv 2   ascultări ale titlului "Redobândește-ți sănătatea", pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 3 - 6 luni (în funcție de gravitatea problemei de sănătate).

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei titluri, să utilizați produsele de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de cel puțin 3 - 6 luni, pentru a vă asigura rezultate de durată.


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 352.00 lei