Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

For your health - Nr. 2"For your health – Nr. 2" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei persoane interesate de starea sa de sănătate, ce resimte stresul și presiunea zilnică și dorește să elimine efectele acestora și totodată să își asigure menținerea stării de sănătate.
         
Puteți utiliza această colecție oricând veți avea nevoie să vă refaceți starea de sănătate, sau atunci când, fie după stresul zilnic fie după o perioadă mai încărcată, veți avea nevoie să vă reîncărcați cu energie si optimism pentru a face față noilor provocări.           

Un posibil program terapeutic ar putea include:

-   ascultarea repetitivă, de cel putin 3 ori pe săptămână a titlului "Relaxează-te profund", timp de 2 săptămâni;

-  introducerea ascultării alternative a titlurilor "Relaxează-te profund" și "Elimină stresul", de cel puțin 2 ori pe săptămână fiecare, pentru următoarele 3 săptămâni,

-    introducerea ascultării, de 3 ori pe săptămână, a titlului "Redobândește-ți sănătatea", alternat cu câte 1 ascultare a produselor "Relaxează-te profund", respectiv "Elimină stresul", pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 3 luni.

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei titluri, să utilizați produsele de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de cel puțin 3 - 6 luni, pentru a vă asigura rezultate de durată.


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 326.00 lei