Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

For your health - Nr. 1"For your health – Nr. 1" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei persoane interesate de starea sa de sănătate, care dorește să elimine efectele oboselii, să își asigure refacerea rapidă a organismului și o stare psihică optimă pentru abordarea cu succes a noilor provocări.

            Puteți utiliza această colecție oricând simțiți nevoia să vă refaceți după o perioadă mai dificilă, să vă reîmprospătați tonusul psihic si fizic.

            Un posibil program terapeutic ar putea include:

-           ascultarea repetitivă, de cel putin 3 ori pe săptămână a titlului "Relaxează-te profund", timp de 2 săptămâni;

-          introducerea ascultării alternative a titlurilor "Relaxează-te profund" și "Redobândește-ți sănătatea", de cel puțin 2 ori pe săptămână fiecare, pentru următoarele 3 săptămâni,

-           introducerea, o dată pe săptămână, a titlului "Gândește pozitiv", alternat cu câte 1 ascultare a produselor "Relaxează-te profund", și 2 ascultări ale titlului "Redobândește-ți sănătatea", pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 3 luni.

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei titluri, să utilizați produsele de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de cel puțin 3 - 6 luni, pentru a vă asigura rezultate de durată.

Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 304.00 lei