Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

”For men's health - Nr. 2”"For men's health – Nr. 2" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărui bărbat preocupat de sănătatea sa și de felul în care își trăiește viața, ce resimte influențele negative ale fumatului asupra stării sale de sănătate.

Puteți deveni cu adevarat un nefumător utilizând „Renunţă la fumat", un program de hipnoterapie adecvat şi eficient, care vă eliberează pentru totdeauna de dorinţa de a fuma. Vă veţi programa mintea subconştientă pentru a depăşi adicţia de nicotină într-un mod sigur şi natural, fără nici un fel de efecte secundare periculoase.

Nu veţi mai fi controlat de obiceiul de a fuma, nu veţi mai avea nevoie să vă planificaţi timpul în funcţie de pauzele de ţigară, să ieşiţi de la locul de muncă sau de la petreceri, să vă faceţi probleme dacă sănătatea dvs. vă este în vreun fel afectată de acest viciu nociv.

  Vă recomandăm să utilizaţi produsul „Redobândeşte-ţi sănătatea" în completarea oricărei terapii medicale, pentru a accelera vindecarea, inclusiv după intervenții chirurgicale sau pentru a diminua eventualele disconforturi fizice specifice perioadei de covalescență.

Vă va ajuta să descoperiţi şi utilizaţi propriile resurse psihice şi fizice de vindecare, va implica ,,puterea inconștientului" în mod direct şi activ în procesul de însănătoşire, accelerând şi îmbunătăţind acest demers.

  Recomandăm folosirea produsului ,,Creșterea performanțelor sexuale masculine" oricărui bărbat care doreste să-și îmbunătățească performanțele sexuale pentru a-și satisface pe deplin partenera.

Veți putea învăţa să uitaţi de măsurători şi evaluări şi să fiți interesat de dorinţele şi plăcerile partenerei tale, să observații ambientul şi să anticipați plăcerea pe care o oferiți, să îmbunătăţiți calitatea şi durata abilităţilor dumneavoastră sexuale.

Oricine poate face sex, dar un bărbat care poate satisface orice femeie, care o poate face să simtă pasiunea şi conectarea emoţională este acela despre care ea va vorbi şi îşi va reaminti întotdeauna.


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 375.00 lei