Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

"Slăbeşte definitiv!"Slăbeşte definitiv!
Te-ai săturat de diete şi tratamente de slăbit care nu funcţionează?
Nu mai căuta!     Soluţia este chiar aici!     Foloseşte hipnoterapia!

        Vei vedea că pierderea în greutate poate fi foarte eficientă atunci când îţi pui la treabă subconştientul. Reprogramează-ţi mintea pentru a slăbi fără efort prin hipnoterapie.

        Pare uşor, dar funcţionează! Pierderea în greutate prin hipnoterapie face furori.

        "Slăbeşte definitiv prin hipnoterapie!" te va ajuta să slăbeşti într-un mod sigur şi natural, fără efecte secundare nedorite. Preluând în totalitate controlul asupra obiceiurilor tale alimentare, vei începe să pierzi în greutate încet dar sigur. Totodată, te vei simţi motivat să faci mai multă mişcare şi să te alimentezi în mod sănătos pentru tot restul vieţii, chiar şi după ce ai ajuns la greutatea dorită.

        Persoanele care folosesc hipnoterapia pentru slăbit nu doar că pierd în greutate mai mult decât alţii, ba chiar se simt minunat făcând asta, cu atât mai mult cu cât ele nu suferă din cauza nici unor privaţiuni sau efecte secundare generate de diete.

        Pierderea în greutate prin hipnoterapie este pur şi simplu cea mai bună cale de a slăbi definitiv, simplu şi uşor. Ea te va ajuta să descoperi acea modalitate extraordinară care îţi va permite să câştigi în totalitate controlul asupra propriei vieţi şi asupra propriilor comportamente.

        Ştii că nu îţi doreşti să mănânci exagerat şi ştii că sportul şi o dietă echilibrată sunt importante pentru a-ţi păstra echilibrul şi sănătatea. Însă acestea sunt gânduri conştiente, iar pierderea în greutate cu succes ţine mai mult de educarea subconştientului în ceea ce priveşte alimentaţia şi metabolismul.

        Cu toţii ştim că pentru a slăbi trebuie să facem mai multă mişcare şi să mâncăm mai puţin. De asemenea, se ştie că nicio dietă nu funcţionează pe perioadă îndelungată. Ba mai mult, statisticile arată chiar că toate dietele au mari şanse de nereuşită.

        Cu siguranţă, dietele sunt utile pentru a slăbi pe termen scurt! Dar imediat ce renunţi la ele, te îngraşi înapoi sau chiar mai mult decât înainte.

        Pentru a-ţi menţine o greutate sănătoasă pe termen lung, ai cu certitudine nevoie să îţi schimbi modul de gândire. Hipnoza este una din cele mai naturale şi mai eficiente căi de a pierde în greutate tocmai pentru că acţionează asupra subconştientului.

        Reeducarea minţii inconştiente şi crearea obiceiurilor de a te raporta şi de a te simţi bine atunci când faci alegeri alimentare sănătoase, transformă pierderea în greutate şi menţinerea greutăţii ideale într-un obicei automat, natural şi lipsit de efort.

        Hipnoterapia te va ajuta să reprogramezi felul în care subconştientul tău se raportează la mâncare. Hipnoterapia pentru slăbit poate face posibilă orice dietă ce pare imposibilă, pentru că nu vei mai avea aceeaşi relaţie cu mâncarea ca înainte.

        Hipnoterapia lucrează la nivel subconştient pentru a-l reprograma, pentru a te ajuta să atingi o stare de conştiinţă în care să poţi slăbi în mod voit, uşor şi natural.


        Într-un moment în care oamenii caută cea mai bună soluţie de a scăpa de kilogramele în plus, îţi propunem o metodă de slăbire naturală care este distractivă, uşoară şi chiar funcţionează. Garantat 100%.


        Hipnoterapia te poate ajuta să pierzi în greutate în mod natural şi uşor. Este, probabil, cea mai sănătoasă metodă de slăbire dacă este bine integrată în cadrul unui program de viaţă organizat.

        De asemenea, la fel de important este faptul că hipnoterapia te va ajuta să îţi dezvolţi personalitatea şi să îţi construieşti credinţe şi obiceiuri noi şi sănătoase. Hipnoza îţi redă încrederea în forţa ta interioară, îţi poate întări controlul asupra deciziilor alimentare pe care le faci şi asupra vieţii tale în general.

        Ea te poate ajuta să îţi construieşti o nouă imagine de sine. Vei fi în continuare tu, dar o persoană mai veselă, mai sănătoasă, mai încrezătoare şi cu o nouă siluetă.

        Pierderea în greutate trebuie să fie naturală şi să fie integrată unui plan bine definit care să se refere la cine eşti şi cine doreşti să devii.

        Nu vei slăbi peste noapte. Dar vei slăbi peste o lună sau două, încet, treptat, constant şi sigur. Şi poate cel mai mare avantaj este că vei slăbi definitiv. Vei arăta altfel, pentru că vei gândi altfel, ţi se va modifica metabolismul şi întregul tău organism va funcţiona mult mai sănătos, astfel încât să-ţi asigure şi să-ţi menţină greutatea pe care o doreşti.

În numai şase săptămâni poţi să pui capăt luptei cu kilogramele în plus
şi să slăbeşti cu adevărat.     Definitiv!    

Trebuie doar să asculţi acest CD!
Nu mai sta pe gânduri!     Meriţi să arăţi bine!

Pretul contine TVA.

Pret CD : 185.00 lei          
Pret MP3 : 164.00 lei