Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Stop insomnia! and you will get ... Restful sleep and peaceful mind!"Stop insomnia! and you will get ... Restful sleep and peaceful mind!"  - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - extrem de utile oricărei persoane care dorește să-și recapete acel somn profund și odihnitor, sau să-şi îmbunătăţească starea de spirit și să treacă mult mai ușor peste provocările vieții, făcând față cu succes oricărei situații stresante.

            Utilizați aceasta colecție de ședințe de hipnoterapie prin alternarea înregistrărilor, în funcție de nevoile dumneavoastră.

            Un posibil program terapeutic ar putea include:

-           ascultarea repetitivă, de cel putin 3 ori pe săptămână a titlului "Relaxează-te profund", timp de 2 săptămâni;

-          ascultarea alternativă a titlurilor "Relaxează-te profund" și "Elimină stresul", de cel puțin 2 ori pe săptămână fiecare, pentru următoarele 2 săptămâni,

-          ascultarea, de 2 ori pe săptămână, a titlului "Alungă insomnia", alternat cu câte 1 ascultare alternativă a produselor "Relaxează-te profund" și "Elimină stresul", pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 2 luni.

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei titluri, "Alungă insomnia" să fie inclus în program după utilizarea, în prealabil, a celorlalte două titluri, pentru o perioada de timp.  


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 293.00 lei