Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

For your health - Nr. 4"For your health – Nr. 4" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei persoane interesate de starea sa de sănătate, care dorește să acționeze preventiv și să-și întărească rezistența organismului în fața unor posibile probleme de sănătate, sau care se confruntă cu perioade de scădere a rezistenței acestuia pe fond de stres sau de sensibilizare la diferiți agresori externi (de exemplu în alergii).

            Puteți utiliza această colecție atât cu scop preventiv, cât și în completarea oricăriu tratament și a oricărei terapii medicale, indiferent de problema de sănătate pe care o aveți, fie ea acută sau cronică.

Veți obține o rezistență mai bună a organismului la atacurile diverselor surse de îmbolnăvire, o capacitate de reacție îmbunătățită a acestuia, astfel încât organismul dumneavoastră să facă față cu succes provocărilor viitoare.

 

            Un posibil program terapeutic ar putea include:

-           ascultarea repetitivă, de cel puțin 3 ori pe săptămână a titlului "Relaxează-te profund", timp de  2 săptămâni;

-          introducerea ascultării alternative a titlurilor "Relaxează-te profund", de 2 ori pe săptămână, și "Elimină stresul", de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru următoarele 4 - 6 săptămâni;

-           introducerea ascultării, de 2 ori pe săptămână, a titlului "Întărește-ți sistemul imunitar", alternat cu  1 ascultare a titlului "Relaxează-te profund", respectiv 2  -3 ascultări ale titlului "Elimină stresul", pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 3 - 6 luni.

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei titluri, să utilizați produsele de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de cel puțin 3 - 6 luni, pentru a vă asigura rezultate de durată.


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 312.00 lei