Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

For women's health - Nr. 1"For women's health – Nr. 1" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei femei sănătoase care, în încercarea sa de a deveni mamă, este afectată de stres și încordare psihică, stare ce se reflectă la nivel fizic prin întârzierea inexplicabilă a apariției unei sarcini.

Utilizând această colecție vă veți relaxa și veți deveni pozitivă, iar starea dumneavoastră psihică vă va pregăti și susține organismul pentru o viitoare sarcină.

            Un posibil program terapeutic ar putea include:

-           ascultarea repetitivă, de cel puțin 3 ori pe săptămână a titlului "Relaxează-te profund", timp de 4  săptămâni;

-          introducerea ascultării alternative a titlurilor "Relaxează-te profund" și "Gândește pozitiv", de câte 2 - 3 ori pe săptămână fiecare,  pentru următoarele 4 - 6 săptămâni;

-          introducerea ascultării, de 3 ori pe săptămână, a titlului "Tratează-ți infertilitatea", alternat cu câte o ascultatre a titlului "Relaxează-te profund", și 2 ascultări ale titlului "Gândește pozitiv", pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 4 - 6 luni.

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei titluri, "Tratează-ți infertilitatea" să fie ultimul introdus în program, și să utilizați produsele de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de cel puțin 4 - 10 luni, pentru a vă asigura rezultate de durată.

            Încrederea în propriile dumneavoastre resurse și în capacitatea de a le accesa sunt factori importanți în obținerea rezultatelor dorite, dar efortul și răbdarea vă vor încununate de succes!


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 289.00 lei