Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

For women's health - Nr. 2"For women's health – Nr. 2" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărei femei care, în încercarea sa de a deveni mamă, se confruntă cu unele probleme de sănătate și cu stresul indus de acestea.

            Puteți utiliza această colecție în completarea oricăriu tratament și a oricărei terapii medicale, indiferent de problema de sănătate pe care o aveți, fie ea acută sau cronică.

Veți obține o accelere a efectelor medicației sau ale procedurilor medicale recomandate, accelerarea însănătoșirii sau ameliorării simptomelor, și o stare psihică mai bună, astfel încât organismul dumneavoastră să se mobilizeze mai bine pentru generarea și/sau susținerea unei viitoare sarcini.

            Un posibil program terapeutic ar putea include:

-           ascultarea repetitivă, de cel puțin 3 ori pe săptămână a titlului "Gândește pozitiv", timp de 4  săptămâni;

-          introducerea ascultării alternative a titlurilor "Gândește pozitiv", de 2 ori pe săptămână, și "Redobândește-ți sănătatea", de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru următoarele 4 – 6 săptămâni (în funcție de problema de sănătate pe care o aveți);

-           introducerea ascultării, de 3 ori pe săptămână, a titlului "Tratează-ți infertilitatea", alternat cu  câte o ascultare a titlului "Gândește pozitiv", respectiv o ascultare a titlului "Redobândește-ți sănătatea", pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 5 - 6 luni.

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei titluri, "Tratează-ți infertilitatea" să fie ultimul introdus în program, și să utilizați produsele de cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de cel puțin 6 - 12 luni, pentru a vă asigura rezultate de durată.

            Încrederea în propriile dumneavoastre resurse și în capacitatea de a le accesa sunt factori importanți în obținerea rezultatelor dorite, dar efortul și răbdarea vă vor fi încununate de succes!


Pret MP3 : 456.00 lei