Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

"Creşterea performanţelor sexuale masculine"Creşterea performanţelor sexuale masculine

Oricine poate fi mai bun in pat!

        Adevărul despre dorinţa sexuală, trăirea sexuală şi modul în care îţi poţi îmbunătăţi prestaţia sexuală este foarte simplu:   Totul este doar în mintea ta!

        Aşa că, chiar dacă acea femeie superbă care te atrage se afla la câţiva metri de tine, atracţia este, de fapt, în interiorul tău, în gândurile tale, în imaginaţia ta, în creierul tău.

        Şi pentru că este în interiorul tău, tu eşti cel care are puterea de a schimba nivelul tău de excitare şi comportamentul tău sexual pentru a le adapta la stilul tău de viaţă, la partenera ta şi la aşteptările tale.

        Iar dacă vrei ,,sa fie mai mult şi mai bine", eşti exact acolo unde trebuie să fii, pentru că acest CD/MP3 va aduce in viata ta acea schimbare dupa care tânjeşti de atâta timp!

Hipnoterapia te poate ajuta să înlături problema chiar de la rădăcini şi să te bucuri mai mult de partidele tale de sex.

Sunt necesare doar câteva sedinte de hipnoterapie pentru a-ţi îmbunătăţi performanţele tale sexuale, pentru a-ţi schimba viaţa şi pentru a-ţi satisface pe deplin partenera!

       Hipnoză pentru o viaţă sexuală mai bună.

       Sexul este un aspect foarte important, am putea spune chiar definitoriu al vieţii fiecăruia: te poate ridica până la cer, îţi poate cauza sentimente de fericire şi împlinire, sau, daca eşti mai puţin norocos, te poate îngenunchea şi îţi poate provoca anxietate şi deznădejde. În diferite momente ale vieţii poţi experimenta în mod diferit aceste stări şi sentimente, şi chiar poţi avea experienţe care să te poarte, inexplicabil, de la o extremă la alta, uneori fără să înţelegi exact ce se întâmplă cu tine şi din ce cauză simţi şi trăieşti în acest fel.

        Vrei să ştii care este adevărul despre trăirea sexuală, despre energia sexuală, despre intimitate şi emoţiile care o însoţesc şi despre cum ai putea să-ţi îmbunătăţeşti partidele de sex?

Adevărul despre dorinţa sexuală, trăirea sexuală şi modul în care îţi poţi îmbunătăţi prestaţia sexuală este foarte simplu:   Totul este doar în capul tău!

        Poate acum dai din cap şi îţi spui: "Ei, lasă-mă!" (Ştii tu, chestia aia de deasupra umerilor tăi.), probabil că citeşti asta plin de neîncredere, dar, oricât de exagerat de simplu ar părea, e adevărat.

        Şi la fel ca toate procesele fiziologice prin care trece corpul tău, trăirea sexuală şi comportamentul sexual vin din misterioasele (şi nu prea) reacţii chimice ale creierului tău. Şi acele combinaţii chimice sunt de cele mai multe ori determinate de un lucru foarte specific: gândurile tale. Aşa că, chiar dacă acea femeie superbă care te stârneşte/atrage se afla la câţiva metri de tine, atracţia este, de fapt, în interiorul tău, în gândurile tale, în imaginaţia ta, în creierul tău.

        Şi pentru că este în interiorul tău, tu eşti cel care are puterea de a schimba nivelul tău de excitare şi comportamentul tău sexual pentru a le adapta la stilul tău de viaţă, la partenera ta şi la aşteptările tale.

Iar dacă vrei ,,sa fie mai mult şi mai bine" , eşti exact acolo unde trebuie să fii, pentru că acest CD/MP3 va aduce in viata ta acea schimbare dupa care tânjeşti de atâta timp!

        Oricine poate fi mai bun în pat! Acum poţi învăţa să uiţi de măsurători şi evaluări şi să fi interesat de dorinţele şi plăcerile partenerei tale, să observi ambientul şi să anticipezi plăcerea pe care o oferi, să îmbunătăţeşti calitatea şi durata abilităţilor tale sexuale. Oricine poate face sex, dar un bărbat care poate satisface orice femeie, care o poate face să simtă pasiunea şi conectarea emoţională este acela despre care ea va vorbi şi îşi va reaminti întotdeauna.

         Pot fi tratate eficient prin hipnoterapie disfunctiile sexuale?

        Da, iar acest lucru a fost demonstrat încă de acum  aproape 50 de ani, când M. Erickson şi L.S. Kubie au făcut cunoscut primul caz de tratare cu success a unui pacient cu ISD (Inhibited Sexual Desire), care este una din cele mai larg răspândite disfuncţii sexuale şi adesea implică probleme de comunicare şi intimitate, experienţe sexuale traumatice şi un model negativ al rolurilor parentale învăţate.

        În prezent hipnoterapia este folosită cu succes într-o largă serie de probleme sexuale precum obţinerea erecţiei, ejacularea precoce, lubrifierea, impotenţa şi anorgasmia, preludiul şi roll-playing-ul, creşterea libidoului şi multe altele.

        Este de asemenea posibil să îţi foloseşti mintea pentru a stimula şi a obţine creşterea unor celule în corpul tău. Aşa cum femeile îşi pot stimula sânii să crească, la fel poţi obţine şi tu o creştere a penisului tău. Unele din aceste schimbări obţinute prin "body-morfism" pot fi observate uneori după primele 30 de zile.         

         De ce hipnoză şi nu medicamente?

        Acest tip de tratament este preferat de mulţi oameni pentru că nu implică medicaţie şi nu are efecte secundare, iar pacienţii sunt foarte adesea capabili să înveţe auto-hipnoză şi să exerseze/să se trateze ei înşişi între şedinţele de terapie. 

        Hipnoza se referă la utilizarea puterii sugestiilor în a antrena creierul/mintea să dea diferite răspunsuri unor situaţii specifice, astfel încât să ajute individul să depăşească un comportament existent sau o situaţie. De exemplu, hipnoza poate antrena creierul să nu tânjească după ciocolată, astfel încât să sprijine cura de slăbire. Hipnoza pentru potenţă poate învăţa creierul să reacţioneze la contextul sexual fără stres şi anxietate, astfel încât să depăşească inhibiţiile care împiedică înflăcărarea sexuală sau bucuria.

        Privită prin prisma cost-beneficiu, hipnoza nu îţi atacă corpul cu diverse substanţe chimice şi nu îţi dezechilibrează balanţa hormonală, nu are alte efecte secundare negative şi are un cost scăzut, care îţi asigură schimbări pe termen lung ale performanţelor tale sexuale.

        Sunt necesare doar câteva sedinte de hipnoterapie pentru a-ţi îmbunătăţi performanţele tale sexuale, pentru a-ţi schimba viaţa şi pentru a-ţi satisface pe deplin partenera!

        Hipnoterapia te poate ajuta să înlături problema chiar de la rădăcini şi să te bucuri mai mult de partidele tale de sex.

        Să-ţi sporeşti plăcerea sexuală şi intimitatea este o arie importantă de explorat în fiecare relaţie, aşa că priveşte lucrurile cu încredere şi comunică deschis si fără inhibiţii cu partenera ta în legătură cu nevoile fiecăruia.

 Meriţi o relaţie intimă plăcută şi plină de dragoste!

Cine poate beneficia de acest tratament prin hipnoză pentru probleme sexuale?

        Acele persoane care au dificultăţi in a atinge şi menţine tensiunea sexuală şi aceia care au probleme în a obţine orice fel de plăcere din activităţile sexuale sunt candidaţii cei mai buni pentru acest tip de tratament. Mulţi găsesc acest tratement ca fiind mai sigur, lipsit de chimicale, o alternativă la medicaţia alopată sau la chirurgie, şi cu un răspuns de cele mai multe ori eficient. De asemenea, o astfel de terapie poate fi utilizată pentru a maximiza plăcerea prin "ascuţirea" simţurilor şi, deci, prin "ascuţirea" reacţiilor corpului la stimuli sexuali. 

        Acest CD/MP3 va aduce in viata ta sexuala acea schimbare dupa care tânjeşti de atâta timp!

Este mai uşor decât crezi. Te vei redescoperi şi te vei simţi bine cu noul tău self.

        Prin hipnoterapie îţi poţi mări plăcerea şi obţine relaţii sexule mai bune în mod natural şi fără efort, până la un nivel pe care nu l-ai mai experimentat până acum!

    30% OFF


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 181.00 lei